preloader

+36 30 211 7689

info@snartpress.hu

Work Details

Balance Accountant célkitűzés, megoldás

Egy letisztult, jól áttekinthető weboldal elkészítése volt a feladatunk, amely teljes mértékben kiszolgálja, a megrendelő igényeit. Megrendelőnk egy kis családias könyvelőirodát vezet meglévő ügyfélkörrel. Célunk a meglévő weboldal teljes arculati megújítása volt, ahol könnyen és egyszerűen megtalálhatják a látogatók, amit keresnek központosítva a szolgáltatások információinak a közlésével. A fejlesztés folyamán beépítésre került egy blog motor, hogy első kézből lehessen friss híreket, információkat közölni a látogatókkal és automatikusan lehessen posztolni a social media felületekre. 

Csapatunk nagyon élvezte a közös együtt működést a Balance Accountant munkatársaival, rugalmas és szakértő ügyfélre találtunk a könyvelőiroda személyében. Ügyfelünk továbbá felkérte csapatunkat a Marketing szolgáltatás nyújtására is, ahol, minden tőlünk telhetőt megteszünk az iroda népszerűsítésének érdekében.

Balance Accountant technikai háttere

A design tervezés folyamán igyekeztünk megtalálni a harmóniát a családiás kisvállalkozás és a komoly hangvételű üzleti oldal között, szerintünk ez sikerült. Meglévő arculatot felhasználtuk és modernizáltuk, hogy egy időtálló brandet sikerüljön kidolgozni, ami 5 év múlva is illeszkedni az üzleti életbe.

Technológia kivitelezés folyamán WordPress alapot használtunk egy egyedileg átalakított sablonnal, amely teljes mértékben responsive és igazodik minden kijelző felbontásához. Természetesen minden oldalról igyekezett csapatunk úgy alkotni a dolgokat, hogy semmilyen működésbeli problémát ne tapasztaljanak a látogatók az oldalak látogatása folyamán legyen asztali számítógépről vagy mobiltelefonról. A tesztelés folyamán igyekeztünk minden platformon áttekinteni az oldal működését, amely folyamán megállapítottuk, hogy Android és IOS készüléken is gond nélkül fut, továbbá beépítésre kerültek az analitikai ezközök és csapatunk meg is kezdte az oldal kereső optimalizálását, amelyet Ön is igénybe vehet Kereső optimalizálási szolgáltatásunkon keresztül!

Balance Accountant véleménye munkánkról

A tervezés kezdetétől fogva folyamatos támogatást kaptam Tőletek, érzékenyen és körültekintően mértétek fel a szakterületünket és hogy mi lenne irodánk számára  a megfelelő stratégia a honlap felépítésénél

Kreatív ötleteitekkel nagyban előrelendítettétek az arculat kialakítását.
Mindazonáltal  egyedi megoldásokra  törekedtetek és időt szántatok  arra, hogy , mint ügyfelet megismerjetek. Komoly háttér munkát végeztetek.
– Erdősi Ildikó